fredag den 1. maj 2009

Anmeldelse af Alletiders Kogebog

Alletiders Kogebog er intet mindre end en af de største danske kogebøger overhovedet.
Hvis du ikke kender den, er det en hjemmeside, som fungerer som online kogebog. Selv kalder de sig en "interaktiv netkogebog".

Hos Alletiders Kogebog er det brugerne, der leverer størstedelen af indholdet ved at indsende alle deres bedste opskrifter.
Det giver en levende og dynamisk side med rigtigt mange opskrifter - men det giver også en opskriftssamling af blandet kvalitet. Både hvad angår opfindsomheden i opskrifterne, men også hvad angår beskrivelserne i selve opskriften. Nogle er meget grundige og skriver opskrifter, som kunne høre hjemme i begynderkogebøger, mens andre skriver indforståede og korte opskrifter, der henvender sig til rutinerede kokke, der færdes hjemmevant i et køkken.

Men Alletiders har også andet at byde på. De tager nemlig udgangspunkt i deres enorme opskriftsamling og sammensætter ugeplaner og "dagens opskrift". Et godt twist og en god udnyttelse af de store mængder viden om mad, der ligger på siden. Man kan også tilmelde sig en service, så man får opskrifterne tilsendt pr. mail ugentligt.

Alletiders Kogebog får topkarakterer herfra. Variationen af opskrifter er enorm, de gode opskrifter er klart i overtal - og ikke mindst skal det nævnes, at siden er reklamefinansieret, så den er gratis at bruge!

Hvis du ikke allerede kender adressen, kan du besøge siden ved at skrive dk-kogebogen.dk eller ved at klikke her.